Weer een tijdje geleden

Door: ingart57

27 Mei 2014

Categorie: Geen categorie

Een reactie plaatsen

Het is weer een tijdje geleden dat ik een berichtje geschreven heb, loop ook vreselijk achter, want ik heb nog geen foto’s geplaatst van ons schoolreisje naar Parijs. Is inmiddels ook alweer een tijdje geleden, maar daarom nog altijd even leuk.

We vertrokken in Luik vrijdagochtend met de Thalys en 2 uur en 15 min. later ben je hartje Parijs. Hotel was ook helemaal oké bij de Place d’Italy. We hebben ontzettend veel en mooie dingen gezien. Sommige dingen kun je niet vertellen, deze moet je zien zoals de tentoonstelling van Bill Viola in Grand Palais, galeries nationales. Deze tentoonstelling is nog tot 21 juli.

Zoals ook de overzichtstentoonstelling van Belgische modeontwerper Dries van Noten. Deze kun je nog zien tot 31 augustus in Les Arts Decoratifs in Rue de Tivoli 107. 

Ook Musée du quai Branly, een tentoonstelling van alle culturen/volkeren van de wereld. Dit troffen we enkele huizen verder aan Afbeelding

Ook hebben we enkele kleine galeries bezocht, eigenlijk te veel om op te noemen. Afbeelding

Afbeelding  Galerie Perrotin, 76 Rue de Turenne zoals ook deze Afbeelding

De tentoonstelling in FoMu van Mikhael Subotzky-Patrick Waterhouse “Ponte City”. Ponte City een 54 etages hoog, rond appartementencomplex dat de skyline van Johannesburg domineert. Gebouwd voor de witte welgestelden, maar nooit iets geworden is en totaal verloederd is en waar nu heel veel verschillende mensen wonen. Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: